bewuste groei in mens en organisatie

Magie van Leiderschap

Over de training

Magie van leiderschap training: in deze week gaan we op reis met body, mind, verstilling en beweging om de principes van de creatiekracht te kennen en ontwikkelen. Zo vergroot je je intuïtie, je vermogen om vanuit je kern vorm te geven aan je toekomst en je bewuster te verbinden met je omgeving. Een unieke gelegenheid die je helpt te groeien en zo jezelf in te zetten als bron van inspiratie in je organisatie.

Je leert te werken met de basis krachten van mens en organisatie. Krachten die samengaan met de klassieke kwaliteiten van maat, moed, praktische wijsheid en rechtvaardigheid. Je leert wat het betekent om bewust te werken met het ritme van creatie, van verbeelden en concretiseren, van ontvangen, doen en loslaten om met een grotere wijsheid processen te kunnen sturen.

We werken afwisselend met de groep, met oefening en reflectie en je krijgt de gelegenheid om met een individuele coach persoonlijke vraagstukken uit te diepen. We gaan bewust werken met de fantastische omgeving waarin de training gegeven wordt. Als je er bent dan weet je het: echte natuur voelt anders dan aangelegde natuur. Het is wilder, ruiger, ogenschijnlijk ongeordend, zelfs bij overvloedige begroeiing voelt het ruimtelijker. En die echte natuur doet iets met je. Echte natuur heeft de mogelijkheid om je ‘terug te brengen naar jezelf’, naar dat waar het voor jou werkelijk over gaat. Je kunt er je natuurlijke ik bewuster ervaren.

De trainingslocatie

Humpolec in Zuid Tsjechië, ligt 9 uur rijden van Amsterdam en 2 uur van het vliegveld in Praag. Humpolec is een verbouwde boerderij met een grote zaal met uitzicht op oude Keltische krachtplekken, midden in de stilte van het Boheemse woud.

Unesco riep dit gebied uit tot Internationaal Biosfeerreservaat en als één van de allermooiste natuurgebieden van Europa. Humpolec, Susice ligt op 750 meter hoog tussen oude Keltische krachtplekken en nabij een kasteel van de koningmysticus Karel IV. 2 Miljoen jaar geleden was deze plek het Himalaya van Europa, haar kwarts en graniet is afgewaaid naar het toenmalige meer van Hongarije. Humpolec blijft hierdoor haar zuiverheid in de atmosfeer houden. Volgens geomanten ligt het op een van de energetisch krachtigste plekken van Europa en is het de tuin en altaar van een zeer grote landschapstempel, die zich uitstrekt naar Rusland en Keulen. Een plek waar je jouw natuurlijk staat van zijn kunt vinden. Een duizend sterren locatie!

Praktische informatie

Voor wie: Ervaren managers die in een intensief programma hun leiderschapskwaliteiten verder willen ontwikkelen. Voor hen die prima op hun plek zitten, maar zich willen bekwamen in de essentie van nieuw leiderschap. Nieuw leiderschap met een leider die richting geeft, luistert en weet te verbinden. Hoofd en hart laat spreken, visie uitstippelt en ruimte geeft aan anderen om te excelleren en doelen te behalen.

Datum: 24 juni t/m 28 juni 2019

Kosten: 2650 euro incl. overnachting, maaltijden en materiaal. Excl. reis en btw.

Locatie: Humpolec, Zuid-Tsjechië

Aantal deelnemers: maximaal 24

Trainers: Victor Müller, Marjorie Pennings, Egbert Brons