bewuste groei in mens en organisatie

Magie van Leiderschap

DE MAGIE VAN LEIDERSCHAP

Een ontwikkeltraject van 3 x 2 dagen om je eigen Magiër te laten ontwaken.
Voor ervaren leiders/managers die verdieping zoeken in hun rol als leidinggevende en in het leven zelf.

DE MAGIËR IN JEZELF

We zijn als maatschappij en als leidinggevenden doorgeschoten in resultaatgerichtheid en de rationele benadering. In dit ontwikkeltraject gaan we als leider op zoek naar de Magiër in onszelf. De leider die weet te balanceren tussen de polariteiten bezieling en resultaat, die kan spelen met masculien en feminien leiderschap. De leider die zich bewust is van de weg die hij heeft afgelegd en hoe hij in het “nu” de toekomst voor zijn bedrijf en zichzelf creëert, met zijn hart als kompas.

MAGIËR IN JE ORGANISATIE

Iedere leider moet verandering managen. De meeste veranderprocessen zijn zo ingericht dat de organisatie controle wil behouden over uitkomsten en tijdslijnen en de periode van onzekerheid zo kort mogelijk te houden. Veel managers hebben de neiging om snel naar een oplossing of nieuwe vorm te springen. Maar de vraag is: durf je in de tussentijd te leven, in het niet-weten, de plek waar de magie plaats vindt. Kan jij met open vizier kwetsbaar te zijn met je team om tot fundamentele transformatie te komen. Want alleen in die tussentijd kan er iets wezenlijks veranderen in je team en je organisatie. Ga jij degene worden die dat mogelijk maakt en anderen meeneemt in dat proces.

Dit vraagt een basis vertrouwen en een herkennen van natuurlijke cycli van groei, rust en transformatie.

Natuurlijk leiderschap is een staat van zijn die je slechts kan beoefenen als je leert in jezelf te rusten, te midden van dat wat gaande is om je heen.

Programma

BLOK I: BEZIELING EN RESULTAAT

In dit blok gaan we op zoek naar je persoonlijke bezieling en eigenheid. Jouw leiderschap vanuit je innerlijke Magiër. Waar loop je tegenaan in jezelf en je organisatie als je die kant van jezelf meer in de wereld wil zetten En hoe zet je dat om?

BLOK II: DE WEG VAN DE MAGIËR

In dit blok onderzoeken we jouw Leiderschap vanuit waar je vandaan komt. Welke weg heb je afgelegd om hier te komen? Wat mag er nog losgelaten worden? Hoe kan je het avontuur van de Tussentijd aan gaan?

BLOK III: SPELEN MET DE POLARITEITEN

In dit blok onderzoeken we hoe je kan spelen met de verschillende polariteiten.  De mannelijke en vrouwelijke krachten in jezelf en om je heen. En hoe zet je die kennis in voor jouw organisatie?

Begeleiding door:

Jan Jaap Korevaar

Jan Jaap Korevaar

Bedrijvenfluisteraar

Jan Jaap heeft een lange staat van dienst als directeur en integratiemanager in het bedrijfsleven. Evenzo lang verkende hij het spirituele pad. Dit leidde tot een verlangen om vanuit een praktische spiritualiteit een andere vorm van leiderschap in de wereld te zetten.  Twee jaar geleden begon hij daarom zijn bedrijf companywhisperer.

Marjorie Pennings

Marjorie Pennings

Spirit in Work

Marjorie is opgeleid als organisatiepsycholoog en mindfulnesstrainer met meer dan 20 jaar ervaring met persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsgroei in organisaties. Zo verbindt zij zakelijkheid met spiritualiteit in de begeleiding van professionals en leiders. Zij is oprichter van Spirit in Work en Wildmindfulness; inzichtbrenger en natuurliefhebber.

Praktisch

DATA PILOT:

Blok I: 2-3 sept,

Blok II: 23-24 sept,

Blok III: 7-8 okt,

telkens 10.00-22.00, 10.00-17.00

Kosten Pilot: 795,- ex BTW incl eten (diner, lunch)

Locatie: Landgoed ’t Soete Zod, Kortenhoef

Overnachting: Thuis of B&B in de buurt

DATA TWEEDE SERIE

Blok I: 19-20 okt

Blok II: 9-10 nov

Blok III: 24-25 nov

telkens 10:00 -22:00, 10:00-17:00

Kosten: 1995,- ex BTW incl eten (diner, lunch)

Locatie: Landgoed ’t Soete Zod, Kortenhoef

Overnachting: Thuis of B&B in de buurt

 Meer informatie:

Jan Jaap Korevaar 06-22203890

Marjorie Pennings: 06-55895970