bewuste groei in mens en organisatie

Marjorie

Mijn wortels liggen sinds 1989 in HR Management (ABNAMRO Bank) en Consultancy (Ernst & Young). Met mijn ervaring als recruiter en assessment-psycholoog weet ik als geen ander talenten van mensen te herkennen en benoemen.
Opgeleid als organisatiepsycholoog, lichaamstherapeut en mindfulnesstrainer met meer dan 20 jaar ervaring met meditatie en bewustzijnsgroei.
“Ik vind mijn inspiratie in oude culturen, dans, creativiteit en de natuur. De Keltische natuurfilosofie is voor mij een grote bron van wijsheid.”

Evenwichtskunstenaar is een woord dat mij goed past. Ik verbind hoofd en hart en heb oog voor de balans tussen reflectie en aktie, verstilling en beweging. Door de combinatie van intuïtie, scherpe analyse en expertise doorgrond ik snel waar het werkelijk om gaat. Hierdoor kan ik mensen doeltreffend spiegelen en inspireren. Met rust, mildheid en betrokkenheid creëer ik vertrouwen en een omgeving waar mensen zichzelf beter leren kennen. Er ontstaat een klimaat waarin nieuwe oplossingen en vaardigheden ervaren kunnen worden. Zodat eigenheid en persoonlijke kracht versterkt worden en een verbeterd functioneren het resultaat is.

Vanaf de start van Spirit in Work in 2002 heb ik voor uiteenlopende organisaties (o.a. KPN, ING, Roche, UvA) assessment-onderzoeken uitgevoerd. Daarnaast coach ik ervaren professionals en leidinggevenden, en ontwikkel ik trainingen op het gebied van Coachend Leiderschap, Persoonlijke Visie en Mindfulness. Sinds 2010 ben ik als partner verbonden aan Van Ede & Partners. Ook werk ik nauw samen met o.a. de Baak-Coaching en het LTP.

“Door de coaching van Marjorie is mijn zelfverzekerdheid versterkt. Ik ben weer terug bij mijn kern. Daardoor heb ik een snelle, behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt in mijn werk”.
R. van W. Roche “