bewuste groei in mens en organisatie
"Wie zich verbindt met zijn levens-stroom, stroomt moeiteloos"

Individuele Wandelcoaching

Sta je op een kruispunt in je carrière of loop je rond met een specifieke vraag waarover je helderheid zoekt? Dan zijn vaak een paar wandelingen genoeg om tot een oplossing of nieuwe koers te komen. Ook vragen rondom verlies, loslaten en acceptatie van moeilijke situaties kunnen al wandelend een plek krijgen.

Natuurworkshop Persoonlijke Visie

In de natuur verzamelen we elementen voor jouw eigen visie op de toekomst. De buitenlucht, de stilte en de symbolen uit de natuur geven inzicht te krijgen in de volgende stap in je werk-leven. Na afloop weet je wat energie geeft en echt belangrijk voor je is. Ook heb je de contouren helder van je inspirerende doelen. Zodat je met meer vertrouwen een nieuwe koers kunt uitzetten.

Het Ritme van Creatie

In deze cyclus van 4 workshops maken we een inspirerende tocht door de seizoenen. Aan de hand van de fasen van de natuur door het jaar heen, ontdekken we ons eigen ritme van creatie. “Wanneer zijn we geïnspireerd, hoe zetten we onze ideeën om tot actie, hoe mobiliseren we anderen en onze daadkracht en wat is het moment om los te laten en het proces zijn werk te laten doen”? We ontdekken hoe we de natuurlijke principes van de cyclus van ontkiemen, groei, bloei, oogst en loslaten kunnen toepassen. Bedoeld voor diegenen die hun natuurlijk leiderschap willen versterken bij ondernemen, projectmanagement of het veranderen van organisaties.